Sunday, 26 June 2011

Hari pertama ku buat blogspot

sebelum ni aku tak pernah guna blogspot ni..lepas tu aku tegok kawan kat facebook semua ada blog jadi aku mengambil keputusan nak buat blog..masa aku nak buat blog aku di bantu oleh kawan aku..nasib baik dia tolong aku kalau tak sampai bila-bila aku tak ada blog..bagi aku blog ni tempat aku mengadu apa sahaja yang aku nak baik benda tu buruk ataupun benda tu baik..tapi aku ni bukannya selalu ada masalah yang susah pun..kebanyakan aku ni banyak benda yang best dan menarik..kalau korang ada masalah korang kongsi jelah mungkin aku boleh tolong..

No comments:

Post a Comment