Monday, 4 July 2011

aku inginkan cinta dia

assalamualaikum..
hari pertama dye tanye pasal xperia aku ingat sampai situ je hubungan aku dengan dia...tapi hubungan ak dengan dia sekarang semakin erat..ADAKAH INI TANDA YANG AKU AKAN MENCANTAI DIA??
aku memang mengharap yang dia akan menjadi kekasih ku..sebab dia membuat aku cair pada dirinya...sikap dia yang manja n take care membuat aku sayang sangat dekat dia kalau boleh aku nak kan dia...malam semalam aku bertanya semula kepada si dia awak saya suka kat awk...pastu dia jawab awak suka saya macam mana??pastu aku jawab saya sayang awak seperti mana awak sayang xperia awk dan saya tak akan kecewakan awak...pastu dia jawab macam mana awak tahu yang saya sayang xperia saya??aku jawab ada laa n awak bila saya ley couple dengan awak??dia menjawab esok saya bagi jawapan ek....aku pun jawab okey...
hari ni aku mesej dia pukul 12 tengahari.....aku bertanya pada dia??awak apa jawapannya??
pastu dia jawab saya belum sedia lagi kalau awak sayang saya awak kane tunggu dan sabar oke...
aku pun jawab okey...
sebab aku benar-benar mencintai dia........aku harap dia akan terima aku pas ni........

No comments:

Post a Comment