Wednesday, 6 July 2011

happy lah...

assalamualaikum
hari aku nak cerita pasal dekat sekolah..aku pun tak tahu kenapa kawan aku yang bernama amira ni asyik nak marah je aku pun tak tahu la??yang kawan aku istik ni lak spoting gila dia ni sentiasa happy je tak pernah nak tunjuk kan perasaan marah dia kat depan orang mahu pun kawan baik dia,mungkin dia tak nak orang susah hati kot..tapi kawan-kawan aku semuanya gila-gila..hahaha..kalau dia orang ni tak ade kat sekolah mesti aku boring gila..sebab budak ni ada punca aku happy..hahaha..hari aku,istik,firdaus,hakim,nadia balik lewat..patutnya balik pukul 1.20 p.m. tapi kita semua balik lambat..balik pukul 3 p.m.. best la dengan korang.... kalau tadi aku ada buat salah tadi kat korang aku mintak maaf aw..

No comments:

Post a Comment