Sunday, 17 July 2011

Penat tapi best

salam hari aku nak cerita pasal bergotong royong selama 2 hari berturut-turut....malam paling best sebab pegi pasang bendera kat seluruh kampung....hahahaha.....pagi 2 sembelih lembu untuk kenduri arwah sekampung....semalam pukul 7.30 aku dah bangun sebab nak peg komuniti bestari sebab ada pelancara dan gotong royong untuk malam..memang setiap tahun dekat kampung bukit temiang ni sambut kenduri arwah sekampung sebelum menjelang ramadan...ha lupa nak bagi tahu sekarang dekat kampung bukit temiang dah ada pasukan gerak cepat aku rase dalam malaysia kampung bukit temiang je ada PASUKAN GERAK CEPAT...kumpulan ni ditubuh selepas bencana alam yang menimpa kampung kami...pasukan ni diketuai oleh En.Salim huhu...kalau nak join group ni kenalah duduk di KAMPUNG BUKIT TEMIANG...ni jelah yang aku nak kongsi hari ni...bye salam jumpa lagi

No comments:

Post a Comment