Tuesday, 20 December 2011

orang nak mintak maaf kat honey.....

salam kalau korang nak tahu kenapa aku cakap macam ni sebab aku tadi pergurauan aku tu agak kasar...lepas tu aku cakap dengan dia malam ini tak yah mesej....awek aku ni jenis yang pantang di cabar....tapi aku just nak begurau je tapi tak tahu lak yang akan jadi macam ni....erm aku sedih sebab malam ni aku tak kan dapat mesej dia....1 malam tak mesej rasa lain pulak....aku hope bila dia bace ni esok dia akan balas mesej aku.......
owg mintak maaf da buat dia marah geram o apa2....
tapi kalau korang nak tahu esok pagi aku jumpa dia tu pun kejap je nak bagi notebook aku kat dia...
lepas itu aku akan pegi ......yuyus tahu mana aku akan pegi

esok yuyus jaga diri aw....jangan tak makan lak.....

No comments:

Post a Comment