Thursday, 1 December 2011

yuyus

salam hari ini aku bawak awek aku pi hospital...dia sakit ....erm aku tak bole tengok dia sakit sebenarnya,...sebab dia tu bagi aku sangat2 istimewa aw...tak pernah aku jumpa awek macam dia....dia tu sweet aw....hehe...n tadi dia dah luahkan perasaan dia kat aku....so aku pun da luahkan kat dia.....hope aku dengan dia akan menjadi suami isteri yang sah 1 hari kelak amin ya rabbal 'alamin.....
ni jelah aku nak kongsi kan...

No comments:

Post a Comment